En underbar tisdag...

Katja skriver...ja sommarn är här!! Idag sa jag med bestämd röst till Mikael att " nu får du byta om för vi ska ut och jogga".
Tror han blev lika förvånad som jag själv av att jag var så bestämd och att han inte protesterade. Snällt bytte han om att vi stack iväg. På vägen till strandpromenaden ( =joggingspåret) så lämnade vi först av Selina hos Ebba så de kunde leka.
Precis när vi skulle iväg fick Mikael telefon samtal av Lars som frågade om vi ville fika. Mikael var duktig och sa vi skulle jogga först men sen var det ok.
Mikael var duktig och orkade jogga hela 3 km sedan knallade vi hem de 3 kilometrarna. Väl hemma dusch och lunch av gårdagens rester sen promenad till Portomaso Cafe för att träffa familjen Lindqvist. Ringde på hos Ebba på vägen så Selina och Ebba kunde följa med.



Selina, Ebba och Tova passade på att leka kurragömma också utanför cafet. Tre långhåriga, söta blondiner...



Lite blandat folk utanför Portomaso cafet. Lars föräldrar är här från Sverige och hälsar på. De var också med och fikade.
På denna bilden Tova längts till höger, Lin i turkos jacka, Mikael i grå luvtröja och Ebba till höger.



Nu lämnar vi Portomaso Cafet. Mysigt det var att sitta där i solen och fika, kul sällskap är förstås pricken över i.et.
Idag hade jag kjol, kortärmat och ballerina sko premiär!!!



Och så hade Mikael shorts premiär. Snart nog början på tiden då det är hopplöst ens försöka få på sig långbyxor.



Det finns en sak till som är toppen med denna dagen...Allt detta hade Maj köpt till mig från Sverige...



Jag har alltså 10 RULLAR med LAKRISAL!!! Ok inte längre så många men men...och en stor påse med annat salt!!
Detta är lyx! Som gör mig på gott humör. Heja MAJ!!

Nu ska jag sätta mig och läsa på terassen och kanske öppna en kall öl. Mikael ser på en film han hyrde till sig själv igår, en sådan där konstig som jag ej gillar. Selina kvar hos Ebba, tror vi ska ha sällskap ut på middag idag.
Livet känns just idag så , så lyxigt!! Fick höra något kul och intressant av Lars idag också som jag ser framemot att undersöka mera....Mera information om detta senare....
SPÄNNANDE!!!