Fredagkväll

Mikael skriver... Då har den första arbetsveckan här i Calgary klarats av. Veckan har i princip bara bestått av jobb och hotellrummet med nån avstickare till hotellrestaurangen för mat. Kände mig lite instängd så igår gick jag iväg till en restaurang en bit bort som jag passerade en annan dag. Den hette The Spagetti Factory och serverade naturligtvis pasta.



Jag tog spagetti med köttbullar som var supergott.



På vägen hem så passerade jag en irländsk pub som ligger ett kvarter bort från hotellet. De hade ett band som spelade så jag gick in och lyssnade en stund men då jag var tröttt så blev det en Guiness och sen i säng.

Idag har jag haft halvdag så jag var tillbaka vid 2-tiden på hotellet. Har slappat och nu ska jag iväg och spela biljard. Live-bandet spelar ikväll igen på puben så jag kanske går dit och hänger en stund efteråt igen. Men vi får se vad som orkas med, man är ju inte 20 längre.

Börjar verkligen längta hem till familjen och vännerna. Det blir lite ensamt. Katja är ikväll på köttfest hos Minna och Clauz. Där hade jag velat vara med. Hör bara på namnet "köttfest", kan inte gå fel då. Selina är lite småkrasslig så hon är hemma hos Seija. I morgon kanske de ska åka ut till stugan för att säga hej då och på söndag flyger de tillbaks till Malta.

Ha det!