Molnig måndag..

Katja skriver..Peggie har ej fattat att vi ändrat klockan till vintertid utan skällde till en gång kl.07.20 från övergåningen liksom att " upp och ut med mig nu". Personalen kom till hundhemmet kl.08 på morgonarna så den vanan att vakna har hon hos oss med. Förstår att hon skällde till för enligt hennes sommartid var det ju redan kl.08.20 så det var bara att ta på sig och gå ut. Hon kissade med en gång ute och ville in eftersom det har regnat och blåste. Hon gillar ej dåligt väder utan vägrar gå då:) Då vill hon bara göra ifrån sig och gå in igen.
Väl inne igen så fick hon mat och sov igen. Vi har nyss varit och sprungit 6km. Hon gillar det men bara om bollen är med och hon får bära på den mest hela tiden. Blåsigt och molnigt fortfarande och kanske kan det komma lite regn.
Snart ska jag till kinesen och fixa, vaxa benen, aj aj voi voi.
Ledig dag idag så den blir " Desperate Housewifes" och " Ensam mamma söker " mys i soffan med Selina. Innan det ska vi till Bay Street och kolla på lite kläder, handla mat och laga middag står på schemat också. Två nätter kvar så kommer farmor Anki på onsdag och torsdag fyller Selina år!!