Dagarna går...

Katja skriver...och solen och hettan består. Hade en fin, mysig kväll i söndags på vår terass med fyra tjejvänner och Sandra. Fick tom se lite fyrverkerier på första parkett. Konstigt vad timmarna kan bara flyga iväg när man sitter i goda vänners sällskap. Mikael var ej bjuden utan var och spela biljard. Tyvärr så fastna ej fotona på kameran då eller på minneskortet är det väl, behöver köpa ett nytt.
Igår måndag var jag ledig och gjorde ej så mycket. Var och simma en timme med Peggie och Neil. Gjorde pizza på kvällen, åt svensk godis och satt i soffan.
Idag tisdag har jag vart och plågat mig, vaxat benen hos kinesen. Handlade mat efter det. Blir laxgratäng med blomkålsmos , ungstekta tomater och riven rödkål. Innan jag ska laga middag så ska jag jobba kl.14-17, en kortis idag alltså. Idag har Anki och Selina gått till begravningsbyrån där borta i Sverige. Synd vi ej kan vara där och stödja men fint att Selina finns där för Anki i alla fall.
Imorgon blir det full rulle igen då lillskrutten ( Nelson) ska komma och bo hos oss två veckor då Sandra och Filip ska till stora landet där långt , långt borta...USA...önskar de en underbar resa:)
Ute 33 och sol.