Dagarna går..

Katja skriver...Vart ganska kallt det senaste men idag och igår var det strålande solsken. Vad händer här då? Livet går som vanligt ungefär. Mikael jobbar för fullt. Selina pluggar och jobbar idag kl.17-01 sena kvällar ibland men hon är dyr i drift så behöver verkligen pengarna. Snart åker hon till Amsterdam med vänner en långweekend.
Jag har legat på sjukhus sex dagar men hemma sen en vecka tillbaka. Livet blir lite annorlunda för måste sluta med mjölkprodukter. Just nu har jag tråk diet i 14 dagar ( dock bara 5 kvar nu) då jag inte får äta mjölkprodukter, inget fett och inga råa grönsaker. Just det inga kryddor heller. 
 
Så här såg både lunchen och middagen ut på sjukhuset:)))Samma rätt två gånger per dag. En gång fick jag en skål med kokt osaltad, okryddad pasta i en skål till förrätt. Alltså ingen sås ingetannat!! 
Hemma har jag kokat kyckling och ris och gjort en sås av spenat och vatten. Ingen gourmet mat här inte men snart är det över. Hittat en hel del ostar utan mjölk och även smör så det ska bli gott. Var så besviken för trodde jag skulle behöva sluta med ost vilket jag tycker så mycket om. Nu har jag hittat en hel del matvaror jag inte ens visste fanns lite spännande det. Soyamjölk och rismjölk funkar bra i te och kaffe.