SUNday skymningsfoton

Katja skriver...joggat sedan mött upp Mikael och Selina på Liwing Well. Bastu och kallbassäng för mig. De hade simmat i poolen en stund medans jag vart ute o joggat-



Mikael stannade kvar i viken på Dubliners efter badet medans Selina och jag gick backen upp. Hemma i 40 min sedan skulle jag följa Selina till kören. Då tog jag dessa skymningsfoton.



Den mysiga restaurangen i Baluta Bay.



Vart nästan vindstilla hela dan idag.



Strandpromenaden. Gick till Dubliners en stund efter jag lämnat Selina till kören. Där var en hel del folk jag kände, Johan, NIklas, e ndel engelskmän vi ser där som jag dock aldrig minns namnen på.

Ops vad konstigt det blev här på ! Jag gick hem kl.18.10 för att hinna klart middagen någorlunda i tid. Mikael hade gått för att möta Selina kl.18.30. Väl hemma har jag lagat korvstroganoff, kokt morot och pasta till kvällsmat och lunch imorgon.

Imorgon börjar min " värsta vecka" , kommer jobba morgon kl.08.30-12.30 ( alltså upp kl.06.10) och sedan ett kvällspass varje kväll ( förmodligen hemma närmare kl.23 varje kväll). Längtar redan tills lördag morgon för då är allt över....

Dock ska veckan bli en kul utmaning och jag är REDO!

Veckan som kommer så kommer jag jobba med mitt " hemliga" uppdrag med...så snart det är lanserat så kan jag avslöja det för er alla!! Så spännande och skoj tycker jag!