11 september

Katja skriver...Dagarna går fort, för fort. Nyss längtade vi efter sommarn snart är sommarn över, dock inte än. Vart runt 33+ på dagarna ( fells like 37+) och 25+ på nätterna. Ganska segt faktiskt med denna fuktighet och värme. Stackars Selina är magsjuk nu med, inte kul i värmen. Tur hon har bra AC i rummet så där ligger hon i kylrummet i mörkret. Mikael jobbat som vanligt. Jag vart ledig och inte gjort så mycket. Har ögoninflmation så ser lite dåligt. Riktigt obehagligt att ha ont i ögat. Helgen vart den mest upptagna på länge. Fredag kom Dan till oss och fixade middag ( supergott). Var trevligt att ha nån annan i köket som fixade. Han lagade sparris soppa till förrätt ( innan det röror med water biscuts) till huvudrätt tortelini med salami, hemmagjord pesto, tomater och annat gott. Han hade bjudit hit lite folk men bara sådana vi redan är vänner med. Härlig fredag i goda vänners sällskap alltså och utan att behöva laga maten själv. 
Lördag kväll var vi bjudna till Lindqvist för grillkväll där vi bjöds på revben och annat gott. 
Söndag var vi bjudna på 110års fest hos Ia och Sven som fyllde år. Där blev det grillat, annat gott och fantastisk god tårta. Så busy helg men så trevligt. Inte gjort så mycket socialt på ett tag ( om man ej räknar med alla besöken) så var riktigt mysigt men typisk att allt händer samma helg.
Igår fick det bli husmanskost då jag lagade kokot potatis, pannbiff, grönsaker, stekt lök och bjös sylt till. Vi änna vant oss nu på brist på lingonsylt att nöja oss med rödvinbärssylt det funkar bra det med.
Ikväll blir det lite slarv med färdig köpte margarita pizzor som vi pimplar med kycklingfile, barbeque sås, majs och mera ost. Antar dock Selina stackarn ej ska äta. Köpt drick youhurt till henne som hon precis fick i sig, Sån där med bra mag bakterier. Jag ser att fortfarande är det en del som följer vår blogg. Är lite nyfiken vilka ni är så skicka gärna en hälsning men om inte så är ni förstås välkomna att läsa endå.
Bilden kan innehålla: blomma, växt, natur och utomhus

Kommentarer:

1 Minna:

Hej raring! Jag läser alla blogginlägg, så fortsätt skriva. Kram!

Svar: Tack :)
holgerssontillmalta.blogg.se

Kommentera här: